Friday, June 7, 2013

Nu pot sta locului

Am descoperit solutia contra plictiselii. De fapt nu era plictiseala ci lipsa de viata, eram fara vlaga si cu chef de nimic. Ei bine, am intrat intr-o farmacie si am pus doua-trei intrebari, mi s-a recomandat vitamine. Nu credeam sa aiba vreun efect. Medicii si farmacistii aici, in Anglia, te privesc superficial, dar cu efect, adica daca nu ai simtome clare de moarte poti sa stai acasa, nu ai ce cauta pe la urgente sau clinici. Ca sa faci niste analize trebuie sa aduci argumente pro foarte clare.

Poate e mai bine asa, decat sa stea bolnavii in cozi interminabile ca in Romania, zic bolnavii, dar nu ma refer la cei intr-adevar bolnavi ci si la cei care cauta motive de zile libere, care au boli inchipuite sau pur si simplu au mania de a sta la cozi.

Si pentru ca am inceput sa iau cate o pastila plina de vitamine in fiecare zi, am inceput sa debordez de energie. Serios. Toata ziua, tzup in sus, tzup in jos. Din acest motiv nu prea mai am timp de blog. Sunt prinsa in multe munci si asta va zic, datorita energiei pe care o am acum.

Unii o sa-mi zica ca mai bine as lua vitaminele din fructe si legume. Da, as putea, insa eu nu prea mananc fructele astea imbibate cu chimicate de tot felul. Numai vitamine n-au. Plus la toate astea, corpul meu asimileaza mai greu viteminele din fructe, asa ca am ascultat sfatul farmacistei. S-a uitat ea, asa, la mine, cu ochii aia albastri, pe sub ochelarii de vedere si mi-a zis simplu "Ia niste vitamine, cateva saptamani, daca starea ta nu se amelioreaza, mergi la medicul de familie." Starea mea acum e Nu pot sta locului. Nu stiu cat o sa ma tina, dar se pare ca functioneaza.
Am gasit multe motive ca sa termin proiectele de le-am inceput. Asa ca, o sa cam lipsesc o perioada, nu de tot. Ati si vazut, saptamana asta am intrat doar asa, sporadic si am mai dat iama in blogroll, mai pe seara inainte de somn. Iertati-ma daca nu reusesc sa ajung in vizita pe la toti. O sa ma explic mai tarziu.

Va doresc un sfarsit de saptamana cat mai frumos si va alint cu o Azalee surprinsa zilele astea. Acum stiu ca e Azalee.

6 comments:

  1. Bună dimineaţa, Tina :) Mă bucur pentru tine.
    Să ai spor! Weekend plăcut! pup

    ReplyDelete
  2. Buna dimineata!
    Iti doresc succes in tot ce faci si un weekend excelent!
    pupici!

    ReplyDelete
  3. it's a plane! it's a bird! noooo....it's Super-Tina! :)))

    ReplyDelete
  4. Tina, vreau și eu energia ta. :)) Mă bucur că ai forța necesară pentru a termina proiectele începute. Așa urăsc când se întâmplă să nu am timp pentru mai nimica. Noroc că stau acasă, măcar blogurile care le urmăresc mă mai scot din starea asta.

    Așteptăm rezultatele ...Multă sănătate și forță, creativitate și un strop de noroc, suport și soare! Pupici :*

    ReplyDelete
  5. Acum cativa ani mi-a recomandat si mie o farmacista niste vitamine. Am dat o multime de bani pe ele, m-am si constipat grav si nu au avut nici un efect. Nici unul. Tot molesita eram, tot bleaga si fara chef. Cred ca era astenia de primavara. :))

    ReplyDelete
  6. "Medicii si farmacistii aici, in Anglia, te privesc superficial, dar cu efect, adica daca nu ai simtome clare de moarte poti sa stai acasa, nu ai ce cauta pe la urgente sau clinici. Ca sa faci niste analize trebuie sa aduci argumente pro foarte clare."
    Daca s-ar intampla asta in Romania i-ar acuza de genocid pe bietii medici si farmacisti. Si asa sunt acuzati de toate relele sistemului sanitar. Si romanii s-au obisnuit sa dea cu pietre in toti, ajutati si de o multime de jurnalistii fara creier. In fine, englezii tai imi par mai realisti. Vorbesc ca o persoana care nu alearga la doctor imediat ce are o usoara durere de cap sau ii curge oleca nasul. :)
    Foarte bine ca ai gasit "buba" :)
    Spor la treburi, la tzupaiala adica ;)
    Te pup!

    ReplyDelete

Zi-mi si mie la ce te gandesti