Monday, May 13, 2013

UN AN deja?

Va promisesem, la un moment dat, ceva detalii despre cum am petrecut aniversarea de un an a casatoriei. Ei bine, timp nu prea am avut de sarbatorit pentru ca anul asta, Pastele ne-a furat sarbatoarea, dar am amintit, din cand in cand, printre ciocnit de oua si Hristos a Inviat, ca avem deja un an. UN AN deja? Daca e sa fiu sincera, nu stiu cand a trecut si nu stiu nici cand au trecut 7 ani de la primele sarutari furate si sfioase.

Ca sa n-o dau in melancolie, am sa va arat cateva poze de la sedinta foto ad-hoc, realizata de noi doi - eu model si sotul fotograf. Am pus mana pe rochia de mireasa care inca mai atarna in sifonier si pe care nu ma lasa sufletul sa o dau, pe costumul de mire care n-a mai fost imbracat de atunci si am pornit spre livada care speram sa mai fie inflorita. Da, mai avea doua-trei flori din fericire.






Si pentru ca in ziua nuntii fotograful a uitat sa ne faca o poza speciala cu verighetele, am zis ca acum e momentul: 



In urma cu un an, la nunta noastra, rochia imi era un pic larguta. Acum abia am incaput:))).





Gata, va las, am plecat la sala. Vreau sa incap si la anul in rochie. Ea va fi un fel de pat a lui Procust. Daca nu ma incadrez voi taia de ici, voi pune colo.

Un inceput de saptamana reusit va doresc!





19 comments:

  1. Sa fiti sanatosi si sa va iubiti pana la adanci batraneti!Tare frumusei mai sunteti!
    Asa cum ai tu rochita de mireasa, eu am niste blugi. De cate ori ii imbrac stiu exact cat am slabit sau cat m-am ingrasat. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cred ca hainele care ne plac sunt cel mai bun cantar. Sa ne citim cu bine!

      Delete
  2. Wow!
    Stiam eu ca ai fost frumoasa ca mireasa (ca de frumoasa esti oricum!) si ca nu votez eu acolo degeaba! :))
    Nu da rochia de mireasa! Eu nu am avut încotro, adica am plecat.... dar aici este obiceiul sa o pastrezi, poate va dori fiica sau nora sa o îmbrace sau din dantela ei pot fi facute perdeluta de la patul nepotelului sau rochita de botez! Imi dau doar cu parerea tu faci ce vrei! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu stiu daca fiica sau nora o va mai considera la moda atunci, dar eu as fi purtat cu placere pantofii si palaria mamei de la nunta ei. Toate accesoriile de nunta le-a imprumutat, rochia, palaria si manusile s-au pierdut, iar pantofii i-a primit inapoi intr-o stare jalnica. Si acum ma uit la ei cu tristete, sunt, de fapt au fost superbi, pacat de ei. Eu cred ca o sa pastrez rochia pentru ca mi-e foarte draga. Multumesc de sfat draga mea!

      Delete
  3. Din tot sufletul va doresc sa va fie bine, sa fiti cat se poate de fericiti!
    Mi-a placut mult si ideea sedintei foto improvizate :) Sotului tau i-au reusit fotografii minunate. Esti superba...o repet, chiar daca am mai spus-o. Sunteti o pereche tare frumoasa.
    Te pup! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mi-am propus ca la fiecare aniversare sa imbrac rochita, exceptie va face doar anul/anii in care voi avea burtica. Cum o vrea Dumnezeu.
      Multumesc pentru cuvintele frumoase. Te imbratisez.

      Delete
  4. Super faine fotografiile! Ai fost o mireasa superba! La multi ani frumosi si fericiti impreuna va doresc si sa va iubiti pana la adanci batraneti!
    Pe 2 iunie este si aniversarea noastra, inca nu ne-am hotarat exact cum sarbatorim. Am vrea parca sa plecam pe undeva in weekedul cu pricina.
    Mi-ai dat o idee totusi de o sedinta foto in rochia de nunta, respectiv costumul.
    Zi faina Tina!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Larisa draga iti doresc sa aveti o aniversare la fel de frumoasa ca si nunta. Noi ne-am dorit sa plecam la Paris, dar n-am mai putut ajunge din cauza lipsei timpului. Poate la anul. Dar voi faceti ce faceti si plecati undeva doar voi doi.
      Sa aveti o viata ca un rasarit de soare!

      Delete
  5. Foarte, foarte frumos ati sarbatorit! La cat mai multi ani impreuna va doresc si eu si sa va iubiti mereu ca acum! Superbe fotografiile de nunta, superba (o spun din nou :D) miresica!

    Si noi avem poze de la fiecare aniversare de casatorie, iar cea de trei ani a fost speciala, pentru ca Matei era pe drum. Si ghici ce: s.a nascut a doua zi! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Frumos cadou v-a daruit natura de aniversarea voastra. Matei sa va aduca multe bucurii. Fiti fericiti draga mea Crenguta!

      Delete
    2. Uite acum am observat ca am scris aniversarea de trei ani! Trebuia de doi! Na, mi.au luat.o tastele pe dinainte! :"> Multumim de urari si poate, cine stie, ne vom vedea si in viata reala, nu doar virtuala!

      Delete
  6. Minunata postare! Va doresc multi multi ani fericiti, cu sanatate si multe vise implinite!
    Acum, ca anul a trecut, poate ca e vremea sa va ganditi si la copii :-) Poate chiar pozele de anul viitor, vor fi cu burtica! Tare m-as bucura! Nimic nu lega mai mult decat un copilas, doi!
    Sanatate si La multi ani! :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc draga doamna. Ne gandim si noi, sperand ca anul viitor sa nu incap in rochita din cauza burticii. Dar cum o vrea cel de sus.
      O saptamana minunata iti doresc!

      Delete
  7. Ai fost o mireasa superba. Sa fiti sanatosi in continuare, si sa aveti parte numai de lucruri frumoase! Va sta foarte bine impreuna! Aveti grija de voi, si iubiti-va mult!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc draga mea, din suflet. Fie ca bebeul tau sa-ti aduca multe bucurii.

      Delete
  8. oare unde este comentariul meu de azi dimineata?! :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. O parte dintre comentarii au aparut abia acum. Nu stiu ce s-a intamplat, dar cred ca a fost vreo problema tehnica.

      Delete
  9. Să ne-ntâlnim, sănătoşi, când vei face ... zece!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sa va auda Dumnezeu. sa ne intalnim tot in blogosfera;)

      Delete

Zi-mi si mie la ce te gandesti