Monday, March 18, 2013

Happy birthday darling!

    E 12 noaptea. "Multi ai traiasca, multi ani traiasca, laaaaa muuulti aaaani! Cine sa traiasca, cine sa traiasca, laaaa muuulti aaani? Sotul sa traiascaaaa, sotul sa traiascaaaa, laaaa muuulti aaaani!", se aude vocea mea haraita. Probabil ca unii m-ar plati sa tac, dar ce conteaza vocea, conteaza masajul nu? Ahaha, aceasta scuza cu ce conteaza mai mult ne scoate din impas (numai la Romanii au Talent nu merge aceasta).

    Revenind la 12 noaptea - dupa ce i-am cantat la multi ani, i-am dat si cadoul. Sotul imi zice ca m-am scos usor si ca, ciudat, dar de fiecare data e acelasi cadou. Pai nu e acelasi, ca e, de fiecare data, mai mare cu un an si are o funda de o alta culoare. Zic.

    Cu saptamani inainte, creerul meu se tot framanta, in cautarea cadoului perfect. Am destule idei, insa nu le gasesc potrivite decat pentru alte ocazii, or mi-e frica sa n-o dau in bara cu marimea cum am mai facut-o. Nu e vorba, stiu ce marime poarta, dar stiti si voi cum sunt marimile in magazine, or poate modelul, or poate culoarea. Anumite chestii care le gasesc potrivite nu sunt disponibile in acel moment. Stiu, o sa-mi ziceti ca, Calul de dar nu se cauta la dinti, dar nu-i chiar asa.

    Ma tot framant, pana ajung cu o zi inainte. Abia seara, ma gandesc ca o sticla de vin m-ar scoate din impas. E duminica seara si magazinele au inchis devreme, la benzinarie nu era alcool. Si, la 12 noaptea e musai sa-i cant la multi ani si sa-i dau un cadou.

    Nu-mi ramane, altceva de facut, decat sa-mi pun o funda in frunte si sa-i zic: Uite-ti cadoul! Asta m-a salvat de cateva ori. Si azi la fel. Dupa ce, ca ti-ai luat-o pe cap, pe toata viata, ea continua sa-ti faca asa cadouri, la fiecare zi de nastere, aproape la fiecare, m-as gandi eu, sper el sa n-o faca... Mai sper, sa nu se sature vreodata de acest cadou si sa-l arunce pe geam. Nu prea mi-ar veni bine sa-mi conteste cadoul. Zic.

    In alta ordine de idei, am o idee pentru deseara, nu ceva foarte sofisticat, dar care sa ne scoata un pic din rutina asta. Nu zic ce, deocamdata.

  Today I give you the biggest kiss because you're the one I love and the one I wish to grow old with!
Happy birthday darling!











4 comments:

  1. Multi ani traiasca, la muuulti aaani! :D Te asteapta un premiu si o leapsa pe blogul meu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc mult! Pupicei! Imediat intru sa vad despre ce-i vorba!

      Delete
  2. La multi ani sotului tau! E cu o mica intarziere dar sper ca urarea sa fie la fel de buna ca si ieri :)
    Foarte interesant "cadoul". Sincer, nu mi-ar fi trecut prin cap. :)
    O seara buna !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc Elly! Niciodata nu-i prea tarziu daca vine din suflet.
      Mai improvizez si eu, nu stiu cat o sa tina faza;)
      O seara buna si tie!

      Delete

Zi-mi si mie la ce te gandesti