Tuesday, November 5, 2013

Un an de...

Nici nu stiu cum sa incep postarea asta. Nici nu stiu cum s-o termin. Am implinit un an in blogosfera.


Primii pasi i-am facut in 6 noiembrie anul trecut. Mi-a trebuit o zi intreaga sa scriu o postare. De fapt am scris o postare ampla, insa dupa ce am publicat-o, m-am razgandit, am sters, am rescris, iar am sters si intr-un final am scris ceva simplu.

Aventura mea in blogosfera a inceput din plictiseala. Nu din dorinta de comunicare, nu pentru ca as fi vrut sa fac bani, nu pentru ca as fi stiut exact ce vroiam. Nici acum nu stiu.

Ca in aproape toate evenimentele care ti se intampla, cuiva ai a multumi. Elly a fost prima persoana din blogosfera, care m-a contactat, m-a facut sa ma simt bine, cuiva ii pasa ca exist si eu acolo. N-o cunosteam, nu ma cunostea. Ne-am cunoscut prin intermediul scrisului.
Ma inclin Elly.


Mirela este o persoana fascinanta, plina de inspiratie si talent. Mereu are cele mai placute cuvinte de apreciere pe care le-am savurat de foarte multe ori.
Multumesc atat de mult!


Am multor bloggeri a multumi si o sa o fac in alte posturi preluand cumva ideea de la Adelina.
Dar si sotului care mereu ma impinge de la spate "scrie, scrie, scrie..." si eu scriu. Ca-mi iese, ca nu, el oricum ma pupa si-mi zice "Am cea mai frumoasa nevasta!" Nu stiu ce legatura are frumusetea cu scrisul, dar am zis sa nu intru in detalii.

Un an de pareri insirate in online, un an de comunicare in blogosfera, un an plin de vise adunate in postari, un an de libertate in ganduri. Un an si la multi ani!
Si pentru ca e o aniversare placuta am hotarat sa fac o schimbare. Promit ca o sa va arat si voua.

Va imbratisez si va multumesc ca imi sunteti alaturi!

35 comments:

  1. Multi ani inainte blogului tau! Elly mi-a fost si mie alaturi inca de la inceput si tare rau imi pare ca in ultimul timp nu am reusit sa mai ajung pe la ea. M-a acaparat cu totul Superblogul. Dar voi recupera cand se termina.
    Ce simplu si frumos ai vorbit despre acest an!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vienela draga, fa-ti treaba bine acolo, ca noi te intelegem perfect. Multa inspiratie pentru Superblog!

      Delete
  2. La multi ani bloguletului, bucurii mii si prieteni dragi alaturi. :) Cred ca e cea mai frumoasa aniversare dintre toate. Esti norocoasa ca ai un asemenea sot care te sustine, te admira si te iubeste. :) Felicitari pentru activitatea desfasurata, ma bucur mult ca te-am cunoscut. :)
    Abia astept sa vad despre ce schimbare e vorba. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. E cea mai frumoasa caci e prima. Mai mereu, prima aniversare ramane in amintire.
      Schimbarea am facut-o pentru mine, nu pentru blog si in curand sa iti satisfac curiozitatea. Pupici!

      Delete
  3. La mai mare! :))
    Cu multe postari frumoase si hazlii.... ca la moldoveni! :)))))
    pup draga mea!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc Minnie, draga mea. Tu esti alaturi de mine, aproape de la inceputuri, asa ca imi ridic palaria in fata ta!

      Delete
  4. Să crească mare blogul tău și să înflorească. Tu să ai mereu inspirație, iar soțul tău să aibă întotdeauna grijă să îți spună "scrie, scrie, scrie".
    La mulți ani!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vom incerca, draga Sonia. Multa inspiratie sa ai si tu!

      Delete
  5. Felicitari si multi ani frumosi in blogosfera!
    Sa ai o zi frumoasa!

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Multumesc mult si tie si blogului tau iti doresc acelasi lucru!

      Delete
  7. Si noi iti multumim pentru ca ne esti! :) Asa mi.am amintit cat de mult imi placea in facultate cum scriai! Asadar, la cat mai multi ani in blogosfera!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, Crengu, draga mea si eu imi amintesc de acele zile si rosesc. Eram sfioasa si nu-mi placea sa ies in fata clasei. Mai cu seama imi amintesc de prima Sesiune de Comunicari, concursul si mica petrecere de dupa. Frumosi ani. te pipic si sarcina usoara!

      Delete
    2. Tu stii ceva ce eu nu stiu? :D Inca nu vine bebe 2, desi ne dorim sa apara si el. Doar ce m.am intors la munca, de vreo luna si un pic de zile, dupa 2 ani de stat acasa, cu Matei si inca ma acomodez cu toate.

      Chiar au fost frumosi acei ani, sa stii! Deja ma gandesc la reuniunea de 10 ani de la absolvire. Poate se gaseste cineva sa ne stranga pe toti la un loc! Te pup si eu si te imbratisez, cu gandul la revedere!

      Delete
    3. Da, cred ca simt eu ceva;) vorbind cu tine, m-am gandit la Ancuta si a iesit ce a iesit. uh. Ce bine ar fi sa facem o reuniune, dar cred ca va fi greu sa ne adune pe toti.

      Delete
  8. Hai noroc și la mulți ani! ;)

    Ai un soț deștept foc, îl pupific! Bine, după ce te amprentez pe tine, pe amândoi obrajii Cu drag!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trebuie sa fac ceva ca sa reziste ampreta mult de acum in colo. Imi place.
      Multi ani si tie ca tare iubesc scrisul tau.

      Delete
  9. La cat mai multi ani in blogosfera, Tina draga! Ai evoluat rapid si frumos in acest an cu blogul, se vede ca iti place. Tine-o tot asa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imi place sa scriu, dar imi mai place ca v-am cunoscut pe voi, prieteni dragi din blogosfera. Trimit pupici pe Valea Loarei!

      Delete
  10. Hey, felicitari! La cat mai multi ani de "blogareala"! Pentru multi altii esti o voce cu ecou in mintea si sufletele noastre. Pupici :* si o dupa-amiaza faina!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ali draga, cuvintele tale ma incanta. Iti multumesc din suflet!

      Delete
  11. La multi ani ! Incet-incet, nici nu ne dam seama cand timpul trece...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ai dreptate, timpul trece, dar as aduga ca din pacate nu ne dam seama cand trece.
      Multi pupici prietena draga!

      Delete
  12. La cat mai multi ani in blogosfera si la cat mai multe articole scrise pe blog. Mie inca imi ia o zi sa scriu un articol, mai ales daca fac un pic de documentare inainte, sau pregatesc ceva special. Dar este un hobby placut.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si mie, daca n-am inspiratie sau daca trebuie sa ma documentez. E un hobby al naibii de placut.
      Multumesc, cu drag!

      Delete
  13. La multi ani blogului, Tina draga!
    Ma bucur ca am fost prima... Am ochi bun si ma bucur enorm :)
    Stii ce e grozav si foarte interesant? Ca ieri m-am gandit la tine intr-un fel anume. Chiar ieri mi-ai fost muza...nu stiu daca ai vazut. Cred ca nu... AICI
    Inca o data iti urez ca blogul sa iti aduca numai bucurii! Te imbratisez cu tot dragul! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ba da cum sa nu observ, doar ca nu stiu pe unde se plimba comentariul la postarea cu oglinjoara. Ieri, de fapt, de doua ori te-ai gandit la mine, odata la postarea respectiva si odata cand mi-ai lasat un comentariu la postarea cu Lucy si Andrei, spunandu-mi ca , intr-un fel, datorita lor m-ai remarcat. S-apoi sa nu-mi fiu eu mandra ca am asa prieteni?
      Te imbratisez cu mult drag.

      Delete
  14. La multi ani cu sanatate ca se ne tot incanti cu povestile tale de viata. Sa stii ca si eu tot lu Elly ii datorez multe, cred ca a fost si la prima care mi-a pasit pragul blogului meu, si odata cu ea a deschis o cale catre o lume frumoasa cu povesti interesante, cu oameni care merita toata admiratia!

    ReplyDelete
  15. Te felicit, Tina dragă, pentru calitatea scrierilor tale, pentru umorul, originalitatea și bucuria cu care simt eu că scrii! Sunt mândră că avem în Clubul Condeielor Parfumate oameni ca tine, oameni minunați, cu bloguri asemeni lor! Te îmbrățișez cu drag, la mulți ani ție și blogului tău! :)

    ReplyDelete
  16. Bucurii, vise, trairi
    Toate-n blog sa le insiri
    Peste inca-un an sau doi
    Sa-l intreci si pe Tolstoi!
    Intre un razboi si pace
    Sa citim tot ce ne place,
    Si-ntre pace si razboi
    Sa-nfloresti in anul doi! :)

    ReplyDelete
  17. La multi ani si multa inspiratie! Nu ma cunosti dar eu te-am citit de cateva ori in cele aproape trei luni de cand am intrat in " jocul " asta!:)

    ReplyDelete
  18. La multi ani blogului tau! la cat mai multe si frumoase postari!
    Seara placuta!

    ReplyDelete
  19. La cat mai multi anisori! Pe parcurs cred ca o sa gasesti motivul pentru care ai ales sa creezi acest blog. Poate chiar o sa il transformi in asa fel incat sa faci si bani cu el. Cine stie care este drumul? Iti doresc mult succes, la cat mai multe articole si la cat mai multi vizitatori.

    P.S.-Cea mai buna transformare ar fi sa treci pe.ro

    ReplyDelete

Zi-mi si mie la ce te gandesti