Friday, November 22, 2013

Reflexia relaxarii

E sfarsit de saptamana, asteptat de fiecare dintre noi. Nu cred ca exista persoana angajata 8 to 5, care sa nu se bucure de ziua de vineri.
Dupa-amiaza zilei de vineri este poate cea mai asteptata perioada, praznuita in fiecare saptamana. Omul nu se mai gandeste la trezitul de dimineata din ziua urmatoare, la orele plictisitoare si poate obositoare de la serviciu, la seful trezit cu fata la cearsaf, la colegii si ei plictisiti. Omul, in dupa-amiaza zilei de vineri, revine la viata, face planuri pe termen lung despre viata, planuri pe termen scurt de distractie in weekend, isi descreteste fruntea la o intalnire cu prietenii, isi face curatenie in barlog, iese sa mai respire si aer de afara, ca cel din incapere e prea sufocant de griji si stres.

Vinerea seara e musai, ca fericirea si linistea sufleteasca, relaxarea si gandirea pozitiva sa se reflecte in lucrurile marunte pe care le face fiecare.

La reflexiile in oglinda de saptamana asta, imaginea de aici, am gasit-o cea mai potrivita. E reflexia relaxarii, dupa cateva saptamani tumultoase. Cel putin pentru mine.


Sa aveti un sfarsit de saptamana cat mai frumos.

13 comments:

  1. Ma bucur ca ne imartasesti o astfel de reflexie!
    Un weekend minunat iti doresc!

    ReplyDelete
  2. Oooo! Vineri! Cea mai asteptata zi a saptamanii! :)) Relaxare totala! Ce ordine? Ce curatenie?! Doar relaxare! Activa! :)
    Ziua minunata sa iti fie!

    ReplyDelete
  3. interesanta reflexie de vineri! pentru mine ziua de vineri are, acum, o alta semnificatie (sunt in somaj...)! vineri este ziua care ma ajuta, este in sufletul meu legata de Sf Vineri, cea buna, din povestile copilariei mele ... este o zi mare pentru sufletul meu, de foarte, foarte multi ani!!! iti doresc un weekend minunat!

    ReplyDelete
  4. Si eu astept, cu sufletul la gura ziua de vineri, mai ales ziua de azi dupa o saptamana tumultoasa. Mi-a placut reflexia, pastrati-mi si mie un pahar!

    ReplyDelete
  5. Te cred ca e o reflexie a relaxarii.Eu vreo doi ani,ma bucuram luni dimineta ca nu trebuia sa merg la serviciu.

    ReplyDelete
  6. Frumoasa reflexie, calda, relaxanta, multumim pentru urari, Tina. :) Erau ani cand vinerea era zi libera pentru mine si completa in mod fericit sambata si duminica rezultand un weekend prelungit, tihnit, perfect. Acum am o alta zi din saptamana libera si o astept cu nerabdare...cum asteapta desertul ploaia. :D :P

    ReplyDelete
  7. Mă uit și...încep să mă relaxez! Săptămâna acesta am lucrat nonstop, așa că merit o relaxare! Seară frumoasă și weekend minunat îți dorec!

    ReplyDelete
  8. Bine ai revenit, draga Tina!
    Incepeam sa-mi fac griji.
    Un weekend cat mai relaxat sa ai! Te pup!

    ReplyDelete
  9. O reflexie remarcabila!
    Happy Weekend!

    ReplyDelete
  10. Ce frumos se reflecta !Frumos cadru de lumini si culori!
    O duminica frumoasa!

    ReplyDelete
  11. In fiecare vineri dupa-amiaza parca as intra in concediu...
    O seara placuta.

    ReplyDelete
  12. E placut sa te poti bucura oricand de astfel de momente, sa nu trebuiasca sa astepti vinerea. Eu sunt o fericita si iti doresc si tie cat mai multe momente de relaxare.

    ReplyDelete

Zi-mi si mie la ce te gandesti