Saturday, June 1, 2013

Cum sa o(mori) (de) plictiseala cu un mar

Pai daca as sti n-as mai fi ajuns sa scriu ca M-AM PLICTISIT DE MOARTE! Nu, nu am nimic cu MOARTEA, nici nu m-am plictisit de ea, dar nici nu mi-e dor s-o vad, vine ea cand vine, n-o astept. Vorba e ca nu mai stiu ce sa fac ca sa omor plictiseala. Vremea nu e chiar ce au preconizat meteorologii, prietenii, unii dintre ei, sunt ocupati, ei stiu cu ce, filme pe care sa nu le mai fi vazut nu am in leptop si nici macar de cele pe care le-am mai vazut, dar le-as mai revedea. Dintr-o problema cu hardul am ramas fara cele peste 50 de filme alese pe spranceana. Cand vine una, apoi nu vine niciodata singura.

Mi-e pofta de-un mar. Parca. Nu sunt sigura. Eu nu prea mananc mere, dar cu plictiseala asta parca as manca unul. Dar n-am gasit nici unul prin frigider. Ce pacat, chiar as fi mancat unul. Mi-ati zice "Da o fuga la supermarket!" Eh, e prea departe si eu n-am carnet de sofer, sotul isi face somnul de frumusete si eu raman cu pofta... si cu plictiseala. Cred ca prin postarea asta am inceput sa va molipsesc si pe voi de plictiseala, dar nu e vina mea, e vina ei si e molipsitoare.

Si pentru ca, daca m-am plictisit, apoi nu mai gasesc nici ce sa fac pe net. Din una in alta, am gasit la un baiat dragut, nu-l cunosc, zic si eu asa, din bun-simt, nu stiu cate metode ca sa scapi de plictiseala de la PC. Hai sa le incerc, cine stie, poate dau roade metodele lui.
De Cleverbot m-am plictist repede, dupa vreo doua perle. Nu-i amuzant sa razi de unul singur.
Uite, sa-mi scriu mie o scrisoare si s-o primesc in viitor la o data aleasa de mine mi s-a parut o idee buna, dar parca n-am destul chef acum sa scriu scrisori si mai ales adresate mie. E suficient ca scriu pe blog.
Sa hranesti gandaci nu-i chiar interesant.
Sa prinzi muste nici atat. Ma enrvez ca nu le pot prinde.
Cat poti sa te plimbi prin nisip? Nu mult ca obosesti repede.
Sa zdragani chitari si orgi si tobe sau s-o faci pe compozitorul de hip-hop or rock, pana la un timp, caci timpanele, in momentele de plictiseala maxima, sunt prea sensibile.

Eh, baiatul nu s-a lasat, poate din cele 25 de metode recomandate vei gasi, tu, una care sa te scoata din plictiseala. Cica sa privesti un documentar inspaimantator. Lasa, m-am uitat eu la vreo doua marca Discovery pe tema ciudateniilor care vietuiesc sau pot vietui in corpul uman si m-am umplut de fobii si am inceput sa dezvolt si o boala grava de genul "cred ca sunt bolnava de X, parca am simtomele pe care le-am vazut pe Discovery". Un film nou v-am zis ca n-am, iar sa citesc o carte de dezvoltare personala ar fi chiar o idee buna. Da de unde o iau acum, ca pe net nu prea s-au inghesuit inimile blajine sa le posteze pentru plictisiti ca mine si pe moca. Daca cumpar acum una, imi vine prin posta in cateva zile si n-am facut nimic, daca o cumpar in format digital apoi o sa ma plictisesc si mai tare, caci v-am zis intr-o postare mai veche, nu prea imi place sa citesc carti, decat daca simt sub degete foaia subtire si in nari mirosul de cerneala. Cica exploareaza lumea in Google Earth. La o plictiseala merge, dar eu tare as vrea s-o exploarez pe viu. Uita-te la un clip amuzant din categoria Wake up Moldova! Poate ca da.

Hopa, se trezi si pisicul lenes, hai ca am plecat sa cumpar mere;)
V-am pupat, seara frumoasa de sambata va doresc si nu va plictisiti ca e boala grea, zau asa!







3 comments:

  1. în primul rând trebuie sa-ti spun ca povestea mi-a placut! m-a amuzat si admir stilul tau de a scrie, e tare dragut!
    Trebuie însa sa-ti spun ca mie, nu mi s-a intâmplat niciodata sa ma plictisesc! Dumnezeu stie cum, dar mie nu-mi ajunge niciodata timpul pentru tot ceea ce-mi propun sa fac! Odata, erau fetele mici, si vazându-ma nemultumita ca nu am apucat sa fac tot ceea ce doream, una din ele mi-a spus "de ce nu-ti cumperi ceva timp?!" Tja... ce bine ar fi dara s-ar putea! Cu toate ca daca ma gândesc mai bine... ar fi groaznic! Cel putin scenariul filmuli In time/2011 (cu Justin Timberlake în rolul principal) prezinta o situatie extrema de viata! Brrrrr!
    O duminica minunata iti doresc! :)

    ReplyDelete
  2. Dincolo de amuzamentul produs de stilul tau inconfundabil, vreau sa iti spun ca eu nu ma plictisesc niciodata. Mereu gasesc ceva de facut, mereu incerc lucruri noi sau ma cufund in carti. La mine problema este timpul, ca nu am suficient, pentru cate as vrea sa fac.
    L-am salvat pe micul visator pe blogul de pe blogspot, sa mai trec pe la el din cand in cand.

    ReplyDelete
  3. M-ai amuzat si pe mine. :)
    Dar...m-am gandit ca am nevoie de timpul tau. Nu am reusit niciodata sa ma plicitisesc, n-am timp nici sa fac ce am in plan :((
    Ieri n-am facut nimic din ce mi-am propus. Am facut alte chestii neprevazute dar ceea ce voiam nu...
    Si acum trebuie sa plec sa rezolv mai multe...si nu stiu cand o sa mai fac ceea ce-mi doresc. Off, sunt in exact situatia opusa...

    ReplyDelete

Zi-mi si mie la ce te gandesti