Sunday, December 23, 2012

Craciun fericit!!!

     E timpul colindelor, al mirosului de cetina, de cozonac si de portocale. E timpul cand oamenii simt dorul de parinti, de casa, de familie. Cand ceea ce conteaza mai mult, nu este decorul bradului, pretul cadourilor, inghesuiala din magazine, traficul infernal din orase, ci mai degraba reuniunea familiei. Craciunul nu este o perioada, ci este o stare de spirit, este acel sentiment care izvoraste din suflet, din gandire, din amintire.

    Toti alearga disperati sa cumpere cat mai mult, considerand ca asa vor simti spiritul Craciunului, altii traiesc cu teama de a nu avea suficienta mancare pe masa, fara a se gandi ca de fapt Craciunul nu inseamna ghiftuiala si bogatia mesei.

    Daca te-ai opri pentru o clipa din stresul zilnic de a fi in rand cu ceilalti, sa inchizi ochii si sa te gandesti cine esti si incotro vrei sa te indrepti poate ca ai putea sa simti mai profund spiritul Craciunul dincolo de dimensiunea sufocata de comert si gastronomie.

    Pentru mine Craciunul inseamna liniste si relaxare alaturi de familie, atunci cand primesc un zambet si stiu ca nu e fals, atunci cand primesc mangaiere si intelegere si stiu ca nu e falsa compatimire.

De departe, de acolo de unde suntem, noi ne gandim la sarbatorile de acasa si indiferent unde sunteti eu va doresc: CRACIUN  FERICIT  TUTUROR!!!


No comments:

Post a Comment

Zi-mi si mie la ce te gandesti