Thursday, July 4, 2013

O prima reusita?

Saptamana tinde spre weekend, iar prognoza meteo anuntata pentru acest sfarsit de saptamana este una imbucuratoare. Am de gand sa profit de caldura si de soarele pe care, aici, in Anglia, il vad destul de rar si am planuit ca duminica sa ma prinda zorii pe plaja.

Pana atunci, imi ocup timpul jucandu-ma cu DSLR-ul meu. Ultima fotografie e o mica realizare, cred eu ca am facut setarile bunicele. Nu-mi place sa-l utilizez pe automat pentru ca pe automat pot folosi orice aparat foto digital. Recunosc, inca nu mi-e foarte clar cu setarile (ISO, deschidere diafragma, timp de expunere), dar am inceput sa prind logica importantei luminii in fotografie. Nu fac niste cursuri specializate, dar ma preocupa un gand.

Va doresc o seara de joi cat mai relaxanta si o zi de vineri cat mai putin plictisitoare.
P.S. Accept si critici vizavi de fotografie.


9 comments:

  1. Poza e foarte reusita! Felicitari!!! Stiu ce inseamna sa ai un aparat si sa-l "chinui" din zori pina-n amurg si sa scoti ceva frumos. Si mai ales ca nu e vorba de profesionalism (adica sa parctici asta de ani, sa fi facut cursuri sau alte chestii de-ale fotografiei). E un Profesionalism amator, dar foarte reusit! Continua sa creezi capodopere din culori! Eu te sustin! :)

    ReplyDelete
  2. Hey, you! :) E foarte frumoasă fotografia. Fac eu cursuri, să vezi cum sar și-ți spun tot ce știu atunci când aflu! Tocmai la lumină am ajuns, dar am lucrat cu cea de studio.

    Din punctul meu de vedere este o (primă) reușită! La mai multe! :)

    ReplyDelete
  3. DEplictisit nu ne plictisim asa ca nici "ochi critici" nu avem ptr fotografie! :))
    Pe cand urmarea la povestea ta? :))
    Sa ai un weekend minunat si la mine anunta în sfarsit soare si temperaturi ridicate de maine!
    pupici!

    ReplyDelete
  4. Foarte faina fotografia!
    Si la noi se anunta un weekend cald. In plus cam toata saptamana viitoare va fi la fel, deci, la fel ca si tine, nu pot decat sa ma bucur tinand cont de faptul ca soarele e cam scump la vedere pe aici :)).
    Te pup! Si profita bine de weekendul insorit!

    ReplyDelete
  5. Imi place foarte mult. :) Insa cel mai bine de evolutia modului in care iti reusesc fotografiile cred ca tot tu iti dai seama.
    Cred ca mi-as prinde urechile intr-un DSLR...asa simt. N-am pus niciodata mana pe unul dar mi se pare atat de complicat....:)
    O zi frumoasa, draga mea!

    P.S.- O sa am o seara frumoasa in sensul ca plec curand la bucatarie sa fac niste gem de caise :))

    ReplyDelete
  6. E superba! O fotografie reusita!
    La cit mai multe si frumoase!
    Seara placuta!

    ReplyDelete
  7. Buna fotografia.De curand si eu imi prind urechile la un aparat,dar se merita cand vad rezultatele.Sa ai un weekend placut!

    ReplyDelete
  8. Hehe, mi.e dor de zapacit un aparat foto. :)) Asta in conditiile in care pe al meu Canon achizitionat in noiembrie anul trecut, nu reusesc sa.l chinui pe cat mi.as dori. Eu zic sa.i dai inainte, ca e bine asa. :) Te pup!

    ReplyDelete

Zi-mi si mie la ce te gandesti