Monday, May 5, 2014

Aniversare

Cu exact doi ani in urma, o Ea imbracata in rochie alba sirena, cu o voaleta pe partea stanga si pantofi albi decupati si un El imbracat in costum slim elegant, camasa alba, cravata subtire si pantofi negri, spuneau Da, in fata lui Dumnezeu. Zi plina de un soare arzator care frigea si la exterior, dar si in interior de emotii. Acum la exact doi ani ne-am facut un cadou, nu fiecare unul altuia ci amandoi noua sau mai bine zis pentru Nazdravanul care urmeaza sa ne inveseleasca zilele.



As fi urmat traditia de a face poze in rochie de mireasa, cu ocazia aniversarii, insa anul asta nu se poate, chiar daca, cu putin efort si ,eventual, un marsupiu atasat Micii sirene, as fi incaput, totusi, in ea.

In loc sa sarbatoresc aniversarea, savurez cu bucurie  sariturile Nazdravanului in propria lui piscina, folosind ca trambulina vezica mea, iar daca fac greseala sa-i desumflu jucaria se muta de pe-un rinichi pe altul. Descurcaret din burtica are mama.

5 comments:

  1. Ati fost superbi amandoi, sunteti doi frumosi va doresc casa de piatra. V-ati facut cel mai frumos cadou, sa dea Domnul sa fie sanatos si sa va lumineze viata!

    ReplyDelete
  2. Buna ziua mami! Sa fiti sanatosi,sa va iubiti pana la adanci batraneti si astept ca bunica sa vada gagalicea. Sa fi tare sa poti suporta nazdravaniile dumnealui.Cu drag,

    ReplyDelete
  3. Multi ani frumosi si fericiti impreuna va doresc! Si cat mai multe bucurii alaturi de micutul Nazdravan ;). Cand urmeaza sa nasti?

    ReplyDelete
  4. Aniversare fericita dragilor si ani multi si buni inainte, alaturi de Nazdravanul vostru! :-)

    ReplyDelete
  5. o super aniversare si multi ani frumosi!!!

    ReplyDelete

Zi-mi si mie la ce te gandesti