Saturday, November 30, 2013

Satisfactie BlogArtistica "romantica"

Stau si ma uit ca ala la poarta noua (nu zic ca cine, ca nu-mi place sa ma autointitulez Diva) si nu stiu de unde sa incep si cu ce sa termin. S-a trezit in  mine, asa un apetit de schimbare, ca nici eu nu ma mai recunosc cand ma uit in oglinda. Job-schimbat, locuinta-schimbata, tunsoare-schimbata, sprancene-schimbate, unghii-schimbate (mi s-a pus pata pe unghii negre), sunculite-schimbate (dar in nici un caz in minus). Mai ramane barbatu' meu, da pe el nu vreau sa-l schimb ca-mi place asa cum e. Ei, poate ca, ar fi minunat daca as putea sa impart cu el sunculitele mele, dar in rest e barbatul perfect si nu zic asta doar pentru ca stiu ca el citeste toate prostiile pe care eu le scriu.

M-am trezit intr-o dimineata ca vreau sa schimb fata blogului, adica daca renovez exteriorul, hai sa renovez si interiorul casei nu? Si de unde sa incep schimbarea? Pai ziceti daca va pricepeti, ca eu sunt tufa in materie de programare, IT, HTML & Co. Mie trebuie sa-mi arati cu degetul unde trebuie sa pun Login-ul si parola, unde sa apas click, etc. Am retinut deja cum sa dau cautari pe google, dar partea proasta e ca, daca si gasesc ceva informatie nu stiu s-o aplic. Uite asa m-am pomenit cu interfata blogului schimbata pe jumatate. Sa revin la vechea fata, devine problema cu logaritme pentru mine, ca nu m-a dus capul sa fac o copie sablonului care l-am avut. Si cum eu n-am prieteni IT-isti si priceputi in programare, n-are cine sa-mi dea o mana de ajutor, iar cei priceputi, dar neprieteni cu mine nu-ti fac nimic de pomana.

Asa ca m-am multumit cu ce mi-a dat domnul blogger.com si goagalul si am pornit la schimbari. M-am impiedicat rau de tot, aseara, de un Template (daca ma intrebi ce-i ala nu stiu, citez doar denumirea). Il instalez si imi dau seama ca are multe chestii care mie nu-mi trebuiesc sau nu-mi plac. Cum sa le sterg?

Il astept pe omul meu de la serviciu. Si in loc sa-l asez la masa cu mancare calda, asa cum s-ar parea normal, sa-i pun un pahar de vin in mana si sa incepem a ne uita unul la altul ca o porumbita si un porumboi si sa-l intreb ce-ai facut azi iubire? si el sa-mi raspunda cu ochi indragostiti pana peste gene, mi-a fost tare dor de tine iubire!, eu mi-l las nemancat si-l pun sa ma satisfaca BlogArtistic. Stii ce satisfactie am cand imi rezolva problemele tehnice cu leptopul, internetul si blogul? Oho. Ar vrea el, poate, ca satisfactia asta sa urmeze alt curs, ar sta si nemancat, da uite ca inghite in sec, isi pune pofta in cui si se apuca sa-mi rezolve nevoia de schimbarea a fetei blogului. Cum-necum nevestei-si i s-o trezit apetitul de facut schimbari. Si n-are cum s-o refuze cand nevasta se uita fix in ochii lui cu privire de puss in boots. Si minunat ar fi, daca el s-ar fi specializat in domeniul asta, insa el, spre deosebire de mine, are rabdare sa citeasca, sa testeze si sa invete si mai ales sa ma tachineze cu "goagalul tau e plin de tutoriale cum sa-ti rezolvi diverse probleme tehnice, da tie iti place sa-ti dea de-a gata".

Pana la urma i-am dat pace, ca se facuse tarziu si am lasat treaba cu blogul neterminata, pe cand om avea mai mult timp de buchisit hieroglife in HTML.

Intrebare intrebatoare si sa nu ziceti ca-i usoara, ca nu-i deloc usoara pentru mine. Cum fac ca la comentarii sa am chestia ai cu Replay, adica sa pot raspunde oricarui comentariu, iar comentariu meu sa apara exact sub comentariu caruia ii raspund. Uite bomba, dar ce sa fac, la radacina sunt mai blonduta asa.

Fac si eu ca in bancurile alea:

Client:
- Nu pot sa intru pe internet.
Suport tehnic:
- Ati folosit parola corecta?
Client:
- Da, sigur. Am vazut-o la colegul meu.
Suport tehnic:
- Puteti sa-mi spuneti ce parola ati folosit?
Client:
- Sase stelute.
.....................

Calculatorul ii spune stapanului: 'Stapane, am avut un cosmar!' 
Stapanul: 'Termina cu prostiile, tu nu visezi!'

Calculatorul: 'Ba da stapane dormeam eu, visam 0 1 0 1 1 1 0 si, dintr-o data, 2
......................

Moare un programator, pasionat de jocuri, si ajunge in Iad. Dupa o saptamana, Satana Il suna pe Dumnezeu:

- Doamne, ce nebun mi-ai trimis?! A distrus toate cazanele, a ucis toti dracii, alearga prin tot Iadul si striga in gura mare: “Unde-i iesirea spre nivelul 2?!

Va doresc un Happy Weekend minunat!


12 comments:

  1. :))) ******
    happy weekend şi ţie!

    ReplyDelete
  2. Bietul tău bărbat a rămas nesatisfăcut...
    Tu erai clentul: 6 steluţe.
    Weekend plăcut!

    ReplyDelete
  3. Eu sunt mai tare.. am sapte stelute ca parola! :)))
    Weekend minunat Tina!

    ReplyDelete
  4. Bune bancurile, o să i le spun soțului meu, îi plac astea cu calculatoare la nebunie! ;) :) :))
    Weekend cu sănătate și voie bună! :)

    ReplyDelete
  5. Cred ca treaba aia cu replay vine de la tema aleasa, ca nu exista in blogger vreo optiune pt asta la setari. Cel putin la mine asa a fost, a venit odata cu tema....
    Happy WW!

    ReplyDelete
  6. :)) Cat de tare e ultimul banc. E util un programator la casa omului... Mai ales daca se pricepe si la blog...
    Cat despre noul template imi place mult, sper sa ramana asa. O alegere inspirata! :) Felicitari! :*
    Weekend frumos si relaxant in continuare, draga Tina. :)

    ReplyDelete
  7. Si eu sunt mai blonda, asa ca nu prea stiu ce indicatii sa iti dau despre template, le-am luat si eu pe ghicite la mine pe blog. Noroc cu sotul tau. Ultimul banc e ,,cremenal''! Un week-end minunat!

    ReplyDelete
  8. Intrebare: Cum fac ca la comentarii sa am chestia ai cu Reply?
    Raspuns: Settings - Post and comments - Comments - Embedded (in loc de Full page).

    P.S. Ca soţ iti recomand sa nu-l stresezi pe-al tau cu html, php etc - cauta un alt "obiect masculin" care sa faca treaba asta. Eu urasc sa fiu "pus la munca" atunci cand ajung acasa, dupa 8-12 ore in care fac numai asta.

    P.S.2. Interesante articole. I le voi recomanda soţiei.

    ReplyDelete
  9. Am ramas cam interzisa and am intrat la tine pe blog. cum vreo doua zile parca era altceva pe aici :)
    Mie nu-mi prea plac schimbarile. Am facut cateva schimbari le inceputul-inceputului dar cu temele oferite de Blogger. Le-am facut pentru ca nu gasisem ceva care sa se potriveasca apoi am ales o tema simpla de tot pe care am colorat-o eu asa cum am vrut. Imi plac lucrurile extrem de simple, care sa nu distraga atentia de la cititul blogului.
    Tema ta de acum e simpla, aduce cu cele de pe WP, dar, da, are dezavantajul ca nu poseda Replay la comentarii. Trebuie cautata o tema altfel structurata. Trebuie sa gasesti pana la urma ceva. :)
    Happy weekend, draga mea!

    ReplyDelete
  10. nici eu nu pot sa te incurc! :)))

    ReplyDelete
  11. Cred ca cea mai indicata schimbare ar fi alta, nu fata blogului, ci sa te schimbi de pe blogspot si sa-ti cumperi un domeniu .ro. :)

    ReplyDelete
  12. De acord cu Jorjette, cumpara-ti un domeniu, gazduieste-l undeva, pune blogul pe platforma Wordpress si te scalzi in Template-uri cu fel de fel de tipuri de comentarii, de replay si alte alea. Nici nu e prea scump, in plus, ai suport tehnic de la firma, nu mai trebuie sa-ti sacai barbatul. Eu am domeniu si gazduire la firma Romarg si orice problema tehnica am avut in trei ani, au rezolvat-o rapid.

    Duminica placuta, Tina, și La multi ani de Ziua Romaniei !

    ReplyDelete

Zi-mi si mie la ce te gandesti