Sunday, September 22, 2013

Astept concurenti pe masura

Acum cateva zile Kadia ne-a provocat sa facem un test, prin care sa aflam cat de bine facem diferenta intre nuante. Cum eu nu sunt tocmai buna sa le numesc, se pare ca vad destul de bine diferenta dintre ele. Facand testul m-am ales cu un onorabil punctaj 8, in conditiile in care cel mai bun punctaj este 0, iar cel mai slab pentru categoria mea de varsta este 198857. Iar eu am 8! Eh, ce mandra mi-s!

Pentru ca n-am stiut care-s butoanele pe tastatura ca sa fac un ScreenShoot (mi-am dat si o palma peste frunte si am exclamat si un Dîîîî. Hai ca am gasit si un "i" cu tot cu acoperis ca sa iasa "î".) am facut o poza cu telefonul. Sotul, daca era prin preajma, m-ar fi cicalit, dar m-ar fi ajutat. Era musai sa am dovada la mana, ca odata are omul norocul incepatorului. As fi refacut eu testul, dar poate nu intodeauna am momente din astea sclipitoare. Ca sa nu va mai spun ca testul l-am facut pe semiintuneric, cu ochii chioras de oboseala. Va imaginati ce privire geniala am.


Ei, daca vreti sa incercati si voi, sa va verificati capacitatea de a face diferenta intre nuante, intrati pe Xrite. Nu va buzunareste nimeni, nu va faceti griji. Daca ati facut testul astept sa-mi omorati si dramul asta de genialitate, printr-un simplu comentariu.

La Mirela puteti afla mai multe informatii despre nuante, asta asa pentru cultura voastra generala. E fain articolul.

4 comments:

  1. Eu te declar invingatoare! Nu ma joc,ca as fi in coada.

    ReplyDelete
  2. Ai rabdare,ce sa zic! ;) M-am uitat si am iesit,n-as avea rabdare sa stau sa ma uit la ele sa le asez.Imi place sa fac teste in general,dar din alea de logica,asta nu stiu,o fi si el nitel de logica,sau doar de vizualizare,dar nu-i de mine,din pacate,n-ai partener :D

    ReplyDelete
  3. Am incercat dar sunt prea obosita, imi joaca nuantele in fata ochilor :)
    Ma las pagubasa.
    Oricum, nu cred ca as obtine un scor mai bun ca tine. In niciun caz.
    Noapte buna, draga mea!

    P.S.- Ai observat ca s-a schimbat caseta de comentarii la blogger? Arata mult mai frumos, are un aspect mai elegant.

    ReplyDelete
  4. Am scos un scor foarte bun la acest test, desi nu ma stiam nici cu vedere prea buna, nici prea talentata la remarcat nuantele culorilor. De fapt, se vede in comentariile pe care i le-am lasat Kadiei ce ochi buni si ce creier remarcabil avem eu si baietii mei. :)

    ReplyDelete

Zi-mi si mie la ce te gandesti